בכשרות חוג חתם סופר
משלוח חינם מעל 250 ₪
קפה עולה
השאירו הודעה ונחזור אליכם בהקדם
התקשר עכשיו: 088683300

המוצר נוסף לסל הקניות:

המשך קניה באתרגש לקופה

250x4 גרם

  • קפה סומטרה מנדלינג | 4 אריזות של 250גר
  • קפה סומטרה מנדלינג | 4 אריזות של 250גר
  • קפה סומטרה מנדלינג | 4 אריזות של 250גר

קפה סומטרה מנדלינג | 4 אריזות של 250גר'

סומטרה מנדלינג הינו קפה מקבוצת זני הערביקה המאופיין בחמיצות נעימה של פירות יער עם קורט אגוז וקקאו, הטעם החמצמץ מהדהד בעת הלגימה ומשתלב היטב עם השארות הטעם (after taste) של מרירות ומתיקות המעשירות אותו בטעמים של סוכר ואורז חום.
 
עושר הטעמים הוא תוצאה של תהליך עיבוד משוכלל וארוך שעוברים פולי הקפה מסומטרה עוד שהם  ירוקים. באי סומטרה שנמצא באינדונזיה החלו לגדל עצי קפה במאה ה-18 כאשר הקולונייה ההולנדית שלטה באינדונזיה. הקפה גדל בחלק הצפוני של האי ללא צל וללא הדברה במישור גבוה יחסית . הקפה  עובר תהליך ייחודי של ייבוש השונה  מדרך הייבוש המקובלת באזורים אחרים בעולם.
 
תהליך הייבוש המיוחד בסומטרה
 
1) החקלאים מסירים את הקליפה של פרי הקפה מיד לאחר שהם קוטפים אותו על ידי מכונות ביתיות.
2) את הקפה הירוק הם שמים בשקים ארוגים ומשאירים אותם לתסיסה למשך הלילה
3) למחרת בבוקר החקלאים שותפים ביד את הריר שהצטבר על פירות הקפה במהלך הלילה.
4) פולי הקפה הירוק עוברים ייבוש ראשוני בחצר המגדלים.
5) הקפה נשלח לבית האריזה, שם פולי הקפה עוברים ייבוש נוסף.
6) פולי הקפה נשלחים לעיר הנמל לייצוא, ומתייבשים בפעם השלישית בעיר הנמל.
 
טכניקת ייבוש זו היא שיוצרת את האופי המיוחד של פולי הקפה מסומטרה ובזכות תהליך קפדני זה, פולי הקפה מצליחים לשמר את העומק והמורכבות של הטעם הסופי.
מחיר: 198
כמות: